Biografie kunstenaar achter de bruidsfotograaf
Wie ben ik, wat doe ik en
waar kom ik vandaan

 


Artistiek bruidsfotograaf, Interieur architect, grafisch ontwerper & kunstenaar. Kortom visueel beroepsfotograaf & kunstenaar met een ruimtelijk inzicht.

Natuurlijk willen jullie ook wel weten welke persoon er achter de fotograaf en de fotocamera schuil gaat. Ik zal mijn uiterste best doen in deze korte biografie voor jullie een beeld te vormen.

huwelijksfotograaf David Torres
Fotograaf D.Torres Cabrejos I °21 januari 1970 ... and counting! :-)

Facebook-huwelijksfotografen


BIOGRAFIE
Als jonste van 4 ben ik opgegroeid in Mortsel, een klein dorpje aan de rand van Antwerpen, waar ik opgevoed ben door mijn moeder Phil Mertens, welke in die tijd hoofdconservator v/h museum van Schone Kunsten te Brussel was. Naast een prachtige vrouw & hartverwarmende moeder was zij tevens een gepassioneerd schrijfster, voorvechtser van de Moderne Kunst en lichtbaken voor jonge kunstenaars en opkomend talent. Ons huis was dan ook altijd gevuld met kunstenaars, pijprokende schrijfsters en eigenwijze dichters. Mijn artistieke drang tot creëren bevindt zich daar in ons ouderlijk huis, tussen visionairs en ideologen.


OPLEIDING
In 1982 ben ik dan "Beeldende Kunsten" gaan volgen in het Pius X Instituut te Antwerpen, waar ik naast schilder en tekentechnieken, drama & toneel ook als optievak fotografie & film volgde. De passie voor de fotografie en de filmkunst heb ik daar gevonden.

In 1988 ben ik mijn ruimtelijk inzicht verder gaan ontwikkelen op de Academie "Henry van de Velde Instituut" te Antwerpen, waar ik de opleiding van Interieur architecteur ben gaan volgen. In 1992 ben ik Cum Laude afgestudeerd als interieurarchitect. Na een kort militair intermezzo en enkele jobs bij architecten, ontwerpbureaus en standenbouwfirma's ben ik uiteindelijk als sales & marketing manager terecht gekomen in de multimedia firma AIM Productions te Kontich.
Het is bij AIM Productions dat ik mijn laatste multimedia skills als webdesigner, grafisch ontwerper & sales & marketing manager, heb kunnen ontdekken. Danzij de zaakvoerder van AIM en ondertussen zeer goede vriend Stefan Calle, heb ik in april 2006 Artbreak Productions opgericht. Eerst in bijberoep & ondertussen als fulltime zelfstandige.


ARTBREAK PRODUCTIONS
Artbreak Productions is een bescheiden productiehuisje waarbinnen ik mijn creativiteit als huwelijksfotograaf & kunstenaar de vrije loop laat, gebruikmakend van alle artistieke skills en multimedia-technieken die ik doorheen de jaren heen heb mogen verzamelen.

Ik beschouw mezelf graag als een creatieve duizendpoot de "Visual artist", met het ruimtelijk inzicht v/e interieurontwerper, de kunstzinnige kijk v/e fotograaf, het eigenwijze v/d kunstenaar, het gecalculeerde v/d webdesigner en het gevoel voor verhoudingen v/d grafisch ontwerper. Heb ik al gezegd dat er ook een hoekje af is?


Fotostudio Artbreak Productions


Afsluiten doe ik graag met de volgende bedenking die allesomvattend is:


ARTIST WITHOUT AN ART
I’m not a designer, no architect not even an artist or a photographer.
Nor I’m I a philosopher, a writer an intellectual or even a musician.
I want to be, but unfortunately I am not.
Maybe I’m just a fluke of nature, a combination of all the colors in the world combined in one big ugly black painting.
A little bit of everything and a whole lot about nothing.
So maybe I will call myself mr. Black
The artist without an art!"

Beroepsfotograaf I Visual artist & huwelijksfotograaf


Wil U een date of gewoon meer te weten komen
Contacteer mij vrijblijvend: info@artbreak.be

Klik effe op de vind ik leuk knop, en deel mij met je vrienden!


 
 


 

  huwelijksfotograaf David Torres Huwelijksreportages2 Antwerpen Trouwfilms op DVD Fotograaf & videograaf huwelijksfotograaf-offerte

www.david-torres.beportfolio-blog huwelijksfotograaf
offerte huwelijksfotograaf
Huwelijksfotografen Oost Vlaanderen
Blog huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf Antwerpen
CONTACT

PORTFOLIO

BLOG

FACEBOOK
prijslijst-fotograaf
   Enkele van onze huwelijksreportages

trouwfotografen Antwerpen
trouwfotograaf
beroepsfotograaf Antwerpen
     
huwelijksfotografie-2
huwelijksfotograaf
huwelijksfotografen Antwerpen   trouwfotografen Antwerpen huwelijksfotografen- Antwerpen
huwelijksfotografen Vlaanderen

 
 

Huwelijksfotograaf I David Torres

Verbindingstraat 103
2070 Burcht I Antwerpen
Tel: 0475/923.657
info@artbreak.be

 
 
 

 
 
 


Biografie Huwelijksfotograaf David Torres

 
 

huwelijksfotograaf I fotografie I video I combo I communie I fotoshoot I trouwfilms I bio I contact I prijzen

Huwelijksfotograaf David Torres I Verbindingstraat 103-2070 Burcht I +(32) 0475/923.657 I info@arbreak.be

 
 
Huwelijksfotograaf FacebookHuwelijksfotografen GoogleHuwelijksfotografie LinkedinPhotographer wedding David Torrestrouwfotografen youtubetrouwfotografie Vimeotrouwfotografen Twitter


 

 

betaalbare bruidsfotograaf I originele bruidsreportages I professionel bruidsfotograaf - artistiek huwelijksotograaf I bruidsfotografie