Huwelijksfotograaf van Evelien & Glenn
Bekijk hun trouwfoto's

Huwelijkreportage van Evelien & Glenn

Zaterdag 13 juli 2013 een dag om nooit meer te vergeten, want ook Evelien & Glenn hadden het aangedurfd om mij als (zotte) hwelijksfotograaf in te schakelen. De weergoden stonden alvast aan onze zijde, want ondanks de zeer afwisselende periodes in de maanden juni & juli, hadden wij er letterlijk de mooiste dag uitgekozen. Alsof het mooie weer nog niet genoeg was, trouwden Evelien & Glenn ook nog eens in de gemeente Zwijndrecht (waar ook ik woon) en dat is als een thuismatch spelen voor eigen publiek natuurlijk! Kortom alle kaarten lagen op tafel en wij hadden alle troeven in handen, een Royal Flush kon dus niet langer uitblijven!

In je eigen gemeente pokeren,...Euh ik bedoel natuurlijk een huwelijksreportage maken, heeft zo zijn voordelen. Niet alleen ken je de juiste hoekjes & plekjes in het stadhuis en in de kerk om de mooiste shots te maken, maar daarnaast speel je natuurlijk ook voor eigen publiek en dan ga je aangemoedigd door je supporters uiteraard toch altijd net iets verder dan normaal!...Alsof ik anders wel normaal zou zijn natuurlijk :-)

Voor de locatie van de fotoshoot hadden wij gekozen, hoe kan het ook anders voor de Antwerpse skyline en de voetgangers tunnel onder de Schelde. De scene kiezen voor de fotoshoot lag voor de hand en was geen grote uitdaging, maar de stijl en de "look & feel" van de trouwfoto's bepalen, was dat wel. Omdat Evelien & Glenn toch iets retro's in zich hadden met dat tikkeltje vintage heb ik uiteindelijk gekozen voor een kruisbestuiving tussen de scherpe randen met de iets groffere korrel van wat ik "The road look" noem en de iets zachtere haast fletsere kleuren v/d "Vintage style". Misschien moet ik deze stijl voor het mijzelf wat gemakkelijker te maken de "STUBRU" look noemen. Klinkt trouwens ook een heel pak sexier !

Hoe de stijl ook mag heten, of waar we de foto's ook hebben genomen is allemaal niet zo van belang, zolang Evelien & Glenn maar "GELUKKIG" zijn! :-)

BEDANKT dat ik voor 1 dag jullie fotograaf mocht zijn!
David Torres jullie huwelijksfotograafFacebook-huwelijksfotografen

 


 

  huwelijksfotograaf David Torres Huwelijksreportages2 Antwerpen Trouwfilms op DVD Fotograaf & videograaf huwelijksfotograaf-offerte

www.david-torres.bewww.david-torres.be

   Enkele van onze huwelijksreportages

trouwfotografen Antwerpen
trouwfotograaf
beroepsfotograaf Antwerpen
     
huwelijksfotografie-2
huwelijksfotograaf
huwelijksfotografen Antwerpen   trouwfotografen Antwerpen huwelijksfotografen- Antwerpen
huwelijksfotografen Vlaanderenofferte huwelijksfotograaf
Huwelijksfotografen Oost Vlaanderen
Blog huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf Antwerpen
CONTACT

PORTFOLIO

BLOG

FACEBOOK
 
 

Huwelijksfotograaf I David Torres

Verbindingstraat 103
2070 Burcht I Antwerpen
Tel: 0475/923.657
info@artbreak.be

 
 
 

 

 
 
 


Huwelijksfotograaf David Torres

 
 

huwelijksfotograaf I fotografie I video I combo I communie I fotoshoot I trouwfilms I bio I contact I prijzen

Huwelijksfotograaf David Torres I Verbindingstraat 103-2070 Burcht I +(32) 0475/923.657 I info@arbreak.be I

 
 
Huwelijksfotograaf FacebookHuwelijksfotografen GoogleHuwelijksfotografie LinkedinPhotographer wedding David Torrestrouwfotografen youtubetrouwfotografie Vimeotrouwfotografen Twitter


 

 

Huwelijksfotograaf met originele huwelijksfotografie - artistieke trouwfoto's & trouwvideo's