Trouwvideo van Evy & Kristof

 


Trouwvideo van E&K

Ook Evy & Kristof hadden mij gevraagd of ik hun huwelijksfotograaf & cameraman wou zijn en/of ik ook voor hen de trouwfilm kon filmen. Uiteraard ben ik altijd heel gecharmeerd als het trouwkoppel mij als huwelijksfotograaf het vertrouwen geeft om zowel te filmen als te fotograferen op hun huwelijk.

De uitdaging bij COMBO reportages (fotoreportage + videomontage) is natuurlijk wel wat groter dan bij de enkelvoudige fotoreportage. Bij combo huwelijksreportage mag je namelijk niet alleen als huwelijksfotograaf denken, maar moet je ook door de ogen v/e cameraman weten te kijken. Gelukkig heb ik door de jaren heen hiervoor een 6de zintuig ontwikkeld en heb ik geleerd hoe ik fotoreportages v/e huwelijk feilloos kan laten overvloeien in de bewegende pixels v/e trouwvideo. Of dit ook gelukt is bij de trouwvideo van "E&K", laat ik natuurlijk aan U over.

Hierboven vinden jullie alvast de korte weddingtrailer van hun trouwvideo, en de sneakpreview van hun trouwfoto's staat HIER.

Bekeken vanuit het perspectief als huwlijksfotograaf en cameraman, was het huwelijk van E&K voor mij alvast een TOPPER. Zelden heb ik zo'n warme en aangename familie ontmoet, die mij met open armen heeft ontvangen. Daarnaast blijft het als huwelijksfotograaf altijd een droom om de huwelijksreportage te mogen maken op een locatie als "Salons hof ten Damme" te Kallo.

Evy & Kristof, voor mij was het een TOPDAG, hopelijk is deze huwelijksreportage ook voor jullie geslaagd! Ik kijk alvast uit naar de reactie!
Groetjes en nog heel veel succes met jullie huwelijk!

Facebook-huwelijksfotografen

David jullie fotograaf
Huwelijksfotograaf David Torres 

huwelijksfotograaf David Torres Huwelijksreportages2 Antwerpen Trouwfilms op DVD Fotograaf & videograaf huwelijksfotograaf-offerte

www.david-torres.be

   Enkele van onze huwelijksreportages

trouwfotografen Antwerpen
trouwfotograaf
beroepsfotograaf Antwerpen
     
huwelijksfotografie-2
huwelijksfotograaf
huwelijksfotografen Antwerpen   trouwfotografen Antwerpen huwelijksfotografen- Antwerpen
huwelijksfotografen Vlaanderenofferte huwelijksfotograaf
Huwelijksfotografen Oost Vlaanderen
Blog huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf Antwerpen
CONTACT

PORTFOLIO

BLOG

FACEBOOK
 
 

Huwelijksfotograaf I David Torres

Verbindingstraat 103
2070 Burcht I Antwerpen
Tel: 0475/923.657
info@artbreak.be

 
 
 

 

 
 
 


Huwelijksfotograaf David Torres

 
 

Huwelijksfotograaf David Torres I Verbindingstraat 103-2070 Burcht I +(32) 0475/923.657 I info@arbreak.be I

 
 
Huwelijksfotograaf FacebookHuwelijksfotografen GoogleHuwelijksfotografie LinkedinPhotographer wedding David Torrestrouwfotografen youtubetrouwfotografie Vimeotrouwfotografen Twitter


 

 

betaalbare huwelijksfilm I professionele cameraman I trouw filmen I huwelijk filmen I goedkope trouwfilm & huwelijksreportage I huwelijk films