Trouwfilm van Nele & Ronny

 


Trouwfilm Nele & Ronny

Ochtendstond heeft Goud in de mond.

Nele had me gewaarschuwd voor verschillende wegenwerken op weg naar hun thuis. Daarom nam ik op hun huwelijksdag het zekere voor het onzekere en ben ik maar anderhalf uur vroeger vertrokken dan voorzien, kwestie van zeker op tijd te zijn natuurlijk! Met 1 klein detail had Nele echter geen rekening gehouden, namelijk dat de wegenwerken op hun trouwdag reeds waren opgebroken, waardoor ik bijna 2 uur te vroeg bij hun thuis ben aangekomen. Nele, Ronny en de kids stonden nog in hun pyama en waren nog lekker pannenkoeken als ontbijt aan het eten toen ik aan kwam. Maar met een vers tasje koffie en een gezellige babbel konden we er allemaal nog eens hartelijk om lachen.

Zo'n brainstormsessie 's morgens vroeg aan de ontbijttafel werpt natuurlijk wel zijn vruchten af en ik was nog niet goed begonnen of het eerste zot idee voor een leuke foto van de trouwschoenen was er al! Een half leeggedronken fles Vodka, een rondslingerende bh, trouwschoenen die de indruk gaven dat ze net waren achter gelaten en 2 uitgesneden letters die de initialen van Nele & Ronny vormden. Yep, dit was the one million dollar picture, die zowel "The End" als "The beginning" van hun huwelijksdag symboliseerde!

Als huwelijksfotograaf heb ik vele leuke en emotionele momenten op de huwelijksdag van Nele en Ronny kunnen beleven, maar hetgene wat mij als whiskyliefhebber het meest is bijgebleven die dag, is de uitgebreide whiskycollectie in de feestzaal van het ’t Aards Paradijs! Werkelijk een streling voor het oog! Ik denk dat ik trouwens nog eens terug ga :-)

En omdat Nele en Ronny gekozen hadden voor het Combo-pakket heb ik natuurlijk ook do foto's van hun huwelijksdag mogen verzorgen.
Een voorproefje van de trouwfoto's vinden jullie HIER.

Nele & Ronny, t'was echt super plezant en ik ben echt mega goed ontvangen binnen jullie familie! Ik wens jullie dan ook het allerbeste toe met jullie huwelijk en wie weten kruisen onze paden elkaar nog wel een keertje.
Groetjes

David.
Jullie zotte huwelijksfotograaf
Huwelijksfotograaf David Torres


Facebook-huwelijksfotografen

 
HTML Comment Box is loading comments...
 


 

  huwelijksfotograaf David Torres Huwelijksreportages2 Antwerpen Trouwfilms op DVD Fotograaf & videograaf huwelijksfotograaf-offerte

www.david-torres.be

   Enkele van onze huwelijksreportages

trouwfotografen Antwerpen
trouwfotograaf
beroepsfotograaf Antwerpen
     
huwelijksfotografie-2
huwelijksfotograaf
huwelijksfotografen Antwerpen   trouwfotografen Antwerpen huwelijksfotografen- Antwerpen
huwelijksfotografen Vlaanderenofferte huwelijksfotograaf
Huwelijksfotografen Oost Vlaanderen
Blog huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf Antwerpen
CONTACT

PORTFOLIO

BLOG

FACEBOOK
 
 

Huwelijksfotograaf I David Torres

Verbindingstraat 103
2070 Burcht I Antwerpen
Tel: 0475/923.657
info@artbreak.be

 
 
 

 
 
 


Huwelijksfotograaf David Torres

 
 

Huwelijksfotograaf David Torres I Verbindingstraat 103-2070 Burcht I +(32) 0475/923.657 I info@arbreak.be I

 
 
Huwelijksfotograaf FacebookHuwelijksfotografen GoogleHuwelijksfotografie LinkedinPhotographer wedding David Torrestrouwfotografen youtubetrouwfotografie Vimeotrouwfotografen Twitter


 

 
Huwelijksfotograaf met betaalbare trouwfilms op DVD - spectaculaire trouwreportages - David Torres Antwerpen