Trouwfilm van Christel & Andy

 


Trouwvideo van Christel & Andy

Spiegeltje, spiegeltje aan de ....

Dit was al de 2de keer in al evenveel weken tijd dat ik als huwelijksfotograaf & videograaf voor eigen publiek mocht optreden in de gemeente waar ik woon en dat is zoals ook al eerder gezegd, als een thuismatch spelen voor je eigen supporters. Op de koop toe is Christel hier ook nog eens een juf in de Krinkel, de school waar ook mijn kindjes zitten en dat maakt natuurlijk dat er veel bekende gezichten van ouders, leerkrachten, vrienden en familie over de rode loper kwamen gelopen.
De Oscaruitreikingen in Hollywood waren er niets tegen, al waren alle spots nu wel op het bruidspaar gericht natuurlijk!

Christel & Andy hadden mij gevraagd om hun huwelijk op zowel film als foto te vereeuwigen en wat een "sprookjeshuwelijk" is me dat geworden!
Sneeuwwitje en de prins op zijn witte paard konden hier nog iets van leren. Gelukkig was er geen boze stiefmoeder in de buurt!

Nee serieus, als trouwlocatie voor hun sprookje hadden Christel en Andy gekozen voor het kasteel Cortewalle in Beveren. Prinses Christel, had enkele muizen en een pompoen omgetoverd tot een prachtige koets met paarden en Prins Andy had zijn wit paard voor één keer omgeruild voor een blits zwart glimmende sportwagen Triumph met een dieprood lederen interieur. Kortom, nodeloos te zeggen dat dit huwelijk een heel groot "Sprookjes" gehalte had, en dat ik als fotograaf mijn inspiratie voor de fotoshoot niet ver ben moeten gaan zoeken. Ik heb dan ook mijn ogen en mijn lenzen de kost kunnen geven! Een voorproefje van de trouwfoto's vinden jullie trouwens HIER.

NOG 1 DING!
Een prins die een traantje laat in de kerk, is als een echte prince-koek met een zachte vanille vulling, ... om OP TE ETEN !!!

Merciekes dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn en hopelijk is jullie wedding-trailer (zoals de princekoek) al wat in de smaak gevallen! ....The full length movie, is coming soon in a theater near you...

Groetjes

David.
Jullie huwelijksfotograaf


Facebook-huwelijksfotografen

 
HTML Comment Box is loading comments...
 


 

huwelijksfotograaf David Torres Huwelijksreportages2 Antwerpen Trouwfilms op DVD Fotograaf & videograaf huwelijksfotograaf-offerte

www.david-torres.be

   Enkele van onze huwelijksreportages

trouwfotografen Antwerpen
trouwfotograaf
beroepsfotograaf Antwerpen
     
huwelijksfotografie-2
huwelijksfotograaf
huwelijksfotografen Antwerpen   trouwfotografen Antwerpen huwelijksfotografen- Antwerpen
huwelijksfotografen Vlaanderenofferte huwelijksfotograaf
Huwelijksfotografen Oost Vlaanderen
Blog huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf Antwerpen
CONTACT

PORTFOLIO

BLOG

FACEBOOK
 
 

Huwelijksfotograaf I David Torres

Verbindingstraat 103
2070 Burcht I Antwerpen
Tel: 0475/923.657
info@artbreak.be

 
 
 

 
 
 


Huwelijksfotograaf David Torres

 
 

Huwelijksfotograaf David Torres I Verbindingstraat 103-2070 Burcht I +(32) 0475/923.657 I info@arbreak.be I

 
 
Huwelijksfotograaf FacebookHuwelijksfotografen GoogleHuwelijksfotografie LinkedinPhotographer wedding David Torrestrouwfotografen youtubetrouwfotografie Vimeotrouwfotografen Twitter


 

 
Huwelijksfotograaf met betaalbare trouwfilms op DVD - spectaculaire trouwreportages - David Torres Antwerpen